0800 7007

JULIUS MEINL KAPSULE

Pronađite svoju idealnu aromu

Julius Meinl aparat za kavu

U našoj ponudi Julius Meinl kapsula, odaberite između šest neodoljivih aroma. Meinl kodiranje bojama omogućuje Vam da jednostavno identificirate svaku mješavinu prema pravilu "tamnije pakiranje, tamnije prženje", a kave se kriju iza sljedećih naziva:
  • Espresso Symphonie / Simfonija kave, mekana i delikatna kao slatki zagrljaj. Njezin baršunasti okus donosi umiljat i ugodan osjećaj na nepcu.
  • Tango Intense / Intenzivna, neodoljiva i intrigantna kao note tanga. Užitak koji pruža specifičan i jak okus.
  • Mocca Forte / Kava koja se raspoznaje po svojem aristokratskom i profinjenom karakteru. Načinjena je od najboljih sorti Arabice.
  • Decanto/Decaf / Premium okus bezkofeinske kave koja čuva sve note klasičnog espressa i koja vam omogućuje da u kavi uživate u svakoj prilici..
  • Harmonie Drinking Chocolate / Neka sklad u savršenoj Julius Meinl vrućoj čokoladi otvori sva vaša osjetila za inspirirajući trenutak prepun nevjerojatne mašte.U pakiranju se nalazi 10 kapsula (10 napitaka), a po jednoj kapsuli to je otprilike 8 grama kave.
Symphonie

Kombinacija vrhunskih brazilskih i kolumbijskih Arabica zrna, s dodatkom Robusta zrna iz Indije, rezultira pravom simfonijom okusa.

Kapsule Symphonie

Tango

Zaplovite u čaroban i maštovit svijet tanga uz neodoljiv, intenzivan i jak okus istoimene kave, nastale iz najboljih zrna Arabice.

Kapsule Tamgo

Decanto

Isprobajte senzacionalnu aromu ove mješavine te se uvjerite kako i kava bez kofeina može imati pun, a ujedno nježan okus.

Kapsule Decanto

Harmonie

U hladnim zimskim danima ugrijte se uz šalicu Julius Meinl vruće čokolade te dopustite svojoj mašti da vas odvuče u neke toplije krajeve.

Kapsule Harmonie

Mocca Forte

Kava koja se raspoznaje po svojem aristokratskom i profinjenom karakteru. Načinjena je od najboljih sorti Arabice.

Kapsule Mocca

POGLEDAJTE VIDEO

Saznajte više o strukturi Julius Meinl kapsula. Ništa ne prepuštajte slučaju i uživajte u prvoklasnoj kavi vrhunskog okusa već danas!

Kava u kapsulama, kapsule za kavuKontakt

WDF  d.o.o.

42230 Globočec Ludbreški

Ludbreška 116

+ 385 (0)42 818 190 

studena@wdf.hr

  Besplatan info broj : 0800 7007